torstai 30. elokuuta 2012

Taas on Remakkaa!




Oho, sinne se meni. Nimittäin kesä. Nyt alkaakin sitten toppahiki, jäinen tuuli naamaan rantatiellä ja adventtiahdistuksen odottelu.

Ja hitot, kun alkaa Remakka, semmonen aivan kertakaikkisen mukava ja hauska stand up-klubi, jossa kävi viime vuonna aika paljon porukkaa. Arviolta n. 1000 ihmistä sekä kevät- että syyskaudella. Monet tykkäsivät. Esiintyjiä oli myös paljon, yli 20 erilaista hassuuttajaa. Joukossa oli myös ammattilaisia, kuten JP Kangas, Miika Pettersson, Pekka Jalava (terveiset yläkertaan!) ja esi-isämme Zaani. 

Isoja nimiä hienompaa oli kuitenni nähdä oululaisen komiikkakulttuurin uusia versoja puskevan pintaan. Hilpeitä ensikertalaisia ja siitä edelleen ammattitaitoisemmaksi humoristeiksi kehittyviä ihmisiä oli mukana paljon. Se on mielettömän hienoa. Ja hienointa on edelleen oululainen komiikkayleisö, jota väitän edelleen Suomen parhaisiin lukeutuvaksi. 

Näiltä pohjilta jatketaan kaudelle 2012-2013! Luvassa on jälleen kahdeksan klubia syyskaudelle monipuolisella ja hersyvällä esiintyjäkaartilla. Kovemmista tekijöistä Remakassa piipahtavat syssyn mittaan ainakin Teemu Vesterinen, Tomi Haustola ja Antti Haapala. Lokakuussa yhden illan täyttää mansehumoristien etujoukko ja marraskuussa pidetään kansainvälistä, englanninkielistä komiikkailtaa. Muitakin yllätyksiä sekaan mahtuu, kannattaa tulla joka kerta paikalle (me vakionaamatkin kirjotellaan tasaiseen uusia juttuja, niin ette kyllästy). 

Ja jos yhtään vain nappasee ja kiinnostaa, niin ehdottomasti kannattaa tulla myös lavalle kokeilemaan lavakomiikkaa lähettävän osapuolen vinkkelistä. Homma toimii näin: ilmoittaudut hyvissä ajoin klubin tuottajille Iikalle ja Awelle joko Remakan Facebook-ryhmän tai sähköpostin kautta (molempiin linkit tämän sivun lopussa). Sen jälkeen kirjoitat napakan viiden minhuutin setin, et pysty syömään mitään keikkapäivänä, koet mahdollisesti elämäsi hienoimman viisiminuuttisen ja lopuksi et muista koko jutusta mitään. Muuta kuin sen, että uusiksi ja mahollisimman pian. Tätä varten Remakka on olemassa, aloittelevien koomikoiden löytämiseen ja tuoreiden juttujen esilletuontiin! 

Remakka-klubit syksyllä 2012:

4.9. 
18.9. 
9.10. 
23.10. 
6.11. 
20.11. 
4.12. 
18.12. 

Hörötyssembaloita pidetään kaksi per kuukausi tiistaisin 45 Specialissa. Homma kustantaa vain narikan verran, joten hynästä homma ei jää roikkumaan. Säästetyt roposet voi laitella tarjousolviin (3,5 e klo 21 asti), burgeri-bissekomboon (10 e) tahi Remakan kolehtipossuun (mielellään ei alle 100 euron seteleitä). Homma polkaistaan käyntiin puoli yhdeksältä, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Tuolit täyttyvät nopsaan. Kannattaa myös liittyä Remakan FB-faniksi, niin pysyy hyvin kärryillä! Ja seurata sekä Remakan Youtube-kanavaa että blogia hihityttävien huumorpalojen muodossa!

Tästä alkaa hieno huumorsyksy! Oulusta on kovaa kyytiä tulossa yksi Suomen mielenkiintoisimmista komiikkakaupungeista - tehdään siitä yhdessä vielä parempi. 

- Iikka, Remakan toinen tuottaja ja isäntä 

Vieraile myös näissä osoitteissa:

Remakan Facebook-sivu: https://www.facebook.com/Remakkaclub
Remakan sähköposti: remakkaclub@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

No sanohan nyt...